Ladataan... Ladataan...

Raakakokin kesäkurpitsa-herkkusienipasta ja yrttipesto

Valmistusaineet 2:lle
300 g Kesäkurpitsa zucchini
MARINADI:
0.25 tl Ruokasuola
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
1 tl Hunaja
1 rkl Miso-tahna
1 tl Basilika, kuivattu
0.75 g Ruokasuola
5 tl Tumma balsamikastike
1 tl Vaahterasiirappi
0.25 tl Oliiviöljy
0.25 g Mustapippuri
1.5 tl Timjami, kuivattu
LISÄKSI:
200 g Herkkusieni
125 g Kirsikkatomaatti
0.25 g Mustapippuri
KASTIKE:
1 tl Salvia
20 g Luomu suomalainen herneenverso ruukussa
4 g Persilja, tuore
0.5 rkl Mantelirouhe
2 g Valkosipuli
0.35 g Oliiviöljy
0.25 tl Ruokasuola
0.5 tl Vaahterasiirappi
Ohjeet

Leikkaa (iso) kesäkurpitsa juustohöylällä ohuehkoiksi siivuiksi.

Sekoita marinadin ainekset ja anna marinoitua muutaman tunnin ajan.

Viipaloi puhdistetut herkkusienet.

Sekoita niiden marinadin ainekset ja anna myös marinoitua muutaman tunnin ajan.

Mittaa kaikki pestokastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Puolita kirsikkatomaatit.

Nosta lautaselle marinadeista kasviksia ja nosta pinnalle kirsikkatomaatin puolikkaita. Mausta mustapippurilla.

Pirskota pestoa päälle.

Vinkki

Muista, että ohjelma laskee marinadin kalorit kokonaisuudessaan. Annoksen todellinen energiamäärä on hieman pienempi, riippuen siitä, paljonko marinadia otat mukaan lautaselle.

Yksi annos sisältää 139 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":83},"weight":{"fat":3.34,"alcohol":0,"protein":5.31,"carbohydrates":19.04,"saturated_fat":0.36,"sugar":11.5,"fibre":4.37,"salt":2.96},"percent_raw":{"fat":0.23600286942960552,"alcohol":0,"protein":0.16649547740206735,"carbohydrates":0.5975016531683273},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":139,"weight":46.879999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":367.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1025045,"servings":2}}

 
Sulje